Monday, June 14, 2010

Kalau Binatang Pun Ada Facebook ! :D


Skarang ni semua gile FB ! Ape2 yang tak puas hati boleh share kat wall :) sape yang takde tu mmg lu orang tak best ! hahaha :D Tapi cube bayangkan lah kalau haiwan pon ade FB ?


LEMBU

minggu depan tuan aku nak buat kenduri kawen , kalau aku tak up-date status ni maka paham2 sendiri sudah . ingat aku dalam doa korang ;(

AYAM
kawan2 ayam sekalian ! mulai hari ini kita berlatih senaman kagel untuk menguatkan kemutan supaya tidak lagi 'terberak' tak kira tempat . buktikan kaum ayam buleh !

ARNAB
Errr.... kat mana nak dapat pil perancang ?

KUCING
mencari bapak kucing . harap dapat bertanggungjawab . kesiankan budak2 ni yg tak knl bapak sendiri . takut jadi sumbang mahram nnt.

BABI
Apsal nak kaitkan selesema tu dgn kiter plak ?? babi betul !

LIPAS
hari ke lapan belas hari dalam keadaan kudung badan , ada dua puluh hari lagi aku akan mati . Selamat tinggal dunia . .

2 comments:

faradyna said...

dieorg mmg ade kot..kat farm ville tu

Muhammad Mus'ab Azha said...

hahaha ! ade ke ? aku tak main farmville . . club city terbaik . . .

Post a Comment