Sunday, April 15, 2012

Gem Code for Our World 2011

0 comments
Hai, kepada sesiapa yang main game online OUR WORLD, ni ada sket info ttg Gem Codes yang nk aku share. Cara nak masukkan code ni senang je, korang letak je cursor mouse korang kt toolbar FOR FREE, Lepas tu korang akan nampak satu window pop-up. Korang cari COUPON CODE and korang klik situ. Copy paste code kat bawah ni kat form tu n Enjoy !


Must ENTER Our World Gem codes
Monthly Code - 9F88-B50F-8C87-879E = 10 Gems
Facebook Code D35E-9A91-3241-5C3E = 10 Gems
Weekly Code - C54B-E525-A5CF-BC38 = Coin Fountain

Our World Gem codes for
April 2011 - 9F88-B50F-8C87-879E = 10 Gems
May 2011 - 65DB-F773-DECB-961E = Mystery
May 2011 - 73E1-5EFA-7785-9660 = 10 Gems

Monday, June 6, 2011

Lomo Camera For sale

0 comments
Buy cool lomo camera here! --> Here
Or just go to this URL http://xoxfotografi.com/ad-category/other-brands/
You will find a lots of lomo camera, fish eye, film, Action sampler camera with/without flash, pop 9 camera with 9 lense, lomo lc A+, spinner 360°, lubitel 166+, Horizon perfekt, Diana f+ camera, Diana f+ flash accessories, Golden Half Camera, Instanx Mini Macro Lense, and many more!

Sunday, April 24, 2011

Saturday, April 16, 2011

List lagu2 TomPI

0 comments
List lagu2 TomPI(youtube search)


TOMPI - Can You Feel My Music Live and Loud Kuala Lumpur
TOMPI - I am Falling in Love Live and Loud Kuala Lumpur
TOMPI - L O V E Live and Loud Kuala Lumpur
TOMPI - Lulu dan Siti
TOMPI - Lulu dan Siti Live and Loud Kuala Lumpur
TOMPI - Ramadhan
TOMPI - Salahkah
TOMPI - Selalu Denganmu
TOMPI - Selalu Denganmu Live and Loud Kuala Lumpur
TOMPI - Tentang Kamu
TOMPI - Sedari Dulu
TOMPI - Menghujam Jantungku
TOMPI - Balonku
TOMPI - Meugrob
TOMPI - Regret
TOMPI - Suara Cintamu
TOMPI - My Radio
TOMPI - It’s A Wonderful Night
TOMPI - Let Me Take Your Heart (Sin Lahe)
TOMPI - Dans Les Rues De Jakarta
TOMPI - Bintang Bersinar (Star Light)
TOMPI - You’ve Got It
TOMPI - Pulang
TOMPI - Ruang Hatimu
TOMPI - Hello Salamualaeikum

The right way that we should say when answer the call :D

0 comments
Sebenarnye cara menjawab tepon yang kite amalkan adelah salah...dan kebanyakannye sama..terpikir kah anda untuk menjawab dengan jawapan yang betul. Jadi disini kite akan cube untuk menukarkan jawapannye (tak le korang boring sangat kalu jadi operator).

Soalan: haloo, may i speak to bedah please?
Jawapan: maap.sini bukan balai polis.

Soalan: haloo, siapa disana?
Jawapan: ntah. saya kat sini,mane le saya tau sape kat sane..

Soalan: haloo, boleh saya bercakap ngan bapak awak?
Jawapan: nak cakap cakap je ler. buat ape tanye saya.

Soalan: haloo, boleh sambungkan ke nombor 323?
Jawapan: maap cik,nombor tak boleh disambung,hanye boleh dicampur.

Soalan: haloo, mak ade rumah?
Jawapan: mak takde rumah.bapak ade pasal rumah ni bapak yang beli.

Soalan: haloo timah, buat ape tu?
Jawapan: kan ke saya tengah bercakap ngan awak kat tepon ni..

Soalan: boleh saya bercakap ngan siti?
Jawapan: maap.nombor yang anda dail tidak mahu memberikan perkhidmatannye... time kacih.

Soalan: haloo, tolong panggilkan samad. saya nak bercakap dengannye.
Jawapan: sila panggil sendiri.saya sibuk.maap

Soalan: halloo......
Jawapan: haloo. pusat sakit mental disini. anda ingin mendaftar?

Soalan: haloo, saya nak tumpang bertanya...
Jawapan: maap. ini bukan kaunter pertanyaan.

Soalan: haloo, betul ke ini nombor 3680169?
Jawapan: sila dail sekali lagi. kalau saya masih menjawab betul le tu.

Soalan: assalammualaikum...
Jawapan: waalaikummussalam..(tupp!..terus letak tepon.salam kite wajib jawab :D





Petikan dar : Aku Sempoi

Cinta Tiga Segi

0 comments
Lagu ni mengisahkan seorang lelaki yg berdendam dengan kekasih die yg curang satu mase dulu.
Lagu ni dinyanyikan sebelum laki ni membunuh kekasih die kt dalam terowong Jalan Rahang, Seremban.
Walaubagaimanapun laki ni terganggu dengan hantu kekasih die yg mengerikan dan menjijikkan.
Apakah masalah sebenar yg dilalui oleh laki ni sebelum die membunuh kekasih die?
Ikutilah kisah lagu ni..
"Bertahun sudah ku ingin membunuhmu

Akhirnya kau hadir di depan ku

Sukarnya untuk ku mengikat tubuhmu
Kerna seluruh tubuhmu berbau



Tapi bangang !!!

Kenapa kau tak mandi dahulu
Tak sampai lagi, sudah sebatu
berbau...



Mengapa ini teman harus berlaku

Baunya macam kuku, yang dah bercagu
Sedangkan aku pernah dulu
Kena juga cagu
Tak sanggup aku
Kehilangan kuku



Kau ibarat

Peribahasa "isi dan kuku"
Kalau nak tahu
"Isi" itulah cagu mu



Eh !!! terlupa lak aku

Nak membunuh mu
Asyik cerita kuku dengan cagu mu
Sedang aku, cuma mahu
Membunuh dirimu
Tak sanggup aku terbau cagu mu



Tapi bangang !!!

Kenapa kau tak mandi dahulu
Tak sampai lagi, sudah sebatu
berbau...



Andai kau pinta untuk melepaskanmu

Banyaklah cantik muka mu !!!
Jikalau sekarang ku belum membunuh mu
Mungkin aku mati dulu

Bau... cagu mu..."

Petikan dari Aku sempoi, Diubah sedikit dari aku :)

WHAT'S MY BERRY?

0 comments

WHAT'S MY BERRY? WHAT'S YOUR BERRY? FIND OUT TODAY!


Tak kisah la apa jenis makhluk sosial korang, tp mesti ada Berry yang pasti sesuai dengan gaya korang!
Cari Apa Berry Apakah korang hari ini. Kali ini, Lebih besar, lebih baik dan pasti banyak Berrier untuk korang !
Korang jugak boleh menang  tiket ke Yuna Inspired Secret Konsert dan datang bersama sama dengan Berry2 yang lain.
Klik untuk info lebih lanjut dan mula share website ni untuk memenangi berry hari ini!







No matter what kind of social creature you are, there’s a Berry that’s bound to fit your lifestyle!
Discover What Berry Are You today. This time. Bigger, better and definitely a whole lot Berrier!
Win tickets to the Yuna Inspired Secret Concert together with other berry good prizes to come.
Click for more info and start sharing this berry fun website today!

Friday, April 15, 2011

Tompi

0 comments




Hi guys, kali ni aku nak introduce TOMPI dari Indonesia. Korang rasa ape kebende TOMPI ni? topi ke? kopi ke? dak pun kucing? haha..Ok, kalau korang nk tau, TomPi ni seorang penggiat seni yg berasal dari aceh. Nama sebenar die Teuku Adifitrian.  Genre yg die bawak RockPopJazzFunkHip-Hop dan Soul. Sumpah semua lagu2 dari die buat aku rileks. Memang terbaik. Korang yg baru nk berkenalan dgn tompi ni boleh la lawat website TomPI sendiri :) satu lagi gaya die goyang bahu n badan macam gaya aku nk buat Nurul Asyikin senyum or gelak. hahaha. Lagu2 terbaik dari tompi adalah genre jazz. kt bawah ni ade klip vidoe lagu pilihan aku :) LAYAN...........


Menghujam Jantungku

Segenap hatiku selalu memujamu
Seluruh jiwa kupersembahkan untukmu
Sepenuh cintaku merindukan dirimu
Seutuh gejolak membakar hatiku

Bridge:
Seperti cahaya hadirmu di duniaku
Seperti ribuan bintang yang menghujam jantungku

O..ow..o..ow..

Reff:
Kau membuatku merasakan
Indahnya jatuh cinta
Indahnya dicintai
Saat kau jadi milikku

Oh, takkan kulepaskan
Dirimu oh, cintaku
Teruslah kau bersemi
Di dalam lubuk hatiku

Ulang semula Bridge:

Thursday, April 14, 2011

How to buy Diana f+ Camera

0 comments
Diana f+ Camera

Apakah kelebihan kamera ini (Diana f+ Camera) ?
Kalau tanya aku apa kelebihan kamera ni, aku rase sebab dari sudut aksesori tambahan dan pilihan lensa dia senang nak dapat n banyak pilihan. Kalau korang nk tau, Diana F+ ni dah lama dalam industri lomo lagi sejak 1960-an sebab unik sangat hasil fotonya, sikit blur n kamera ni boleh adjust mengikut keadaan dan persekitaran. Lagi satu, kamera ni ada bukaan lensa pinhole. So, korang tak perlu ubah apa-apa untuk mendapatkan kesan pinhole pada foto korang :)


Dimana dan Bagaimana nak beli?
Korang takyah nak pening2 kepala search sana sini, korang just klik xoxfotografi ni je. Korang boleh beli dari dorang dan banyak lagi pilihan kamera2 lain.

Tupperware & Samsung Galaxy Tab

0 comments

ONE TOUCH. ONE TUPPERWARE.


Imagine this. You are munching on your favourite keropok and you can't seem to finish it but you just can’t find a good air-tight container to store them?

Fret not, Churpers, because we are going to change your life today! Tupperware Brands is here to answer all your doubts and ensure you a better living.

Tupperware's One Touch containers are definitely a must-have in every household because with a touch of your finger on the centre of the lid you’ll be assured that food stay crisp and fresh! And.. they last longer too!

Here comes the icing on top, Churpers!
Tupperware Brands is having a contest and they're giving away 3 Samsung Galaxy Tabs as prizes! Taking place at KLCC Aquaria from 7th Apr – 31st May 2011! Great excuse to visit KLCC Aquaria!

Be the one of every 100th lucky winner to SMS to 012 – 7830 790 and win a Tupperware hamper as well as stand a chance to win the Samsung Galaxy Tab!

See the Samsung Galaxy Tab light up under water as you SMS your details to the phone! Yes, in real time.

Share this with everyone you know! You or your friends may just win a Samsung Galaxy Tab!
More info : Click Here

Enjoy your Spa!

0 comments

MAD - RM38 FOR CLASSIC MANICURE + SPA PEDICURE + SOOTHING GEL FEET SOAK + HANDS & FEET MASSAGE & CUTICLE TREATMENT + HALF PRICE ON HARMONY GELISH AT HARMONY NAIL SALON


MAD Deal of the Day: RM38 instead of RM200 for Classic Manicure + Spa Pedicure + Soothing Gel Feet Soak + Hands & Feet Massage & Cuticle Treatment + Half Price on Harmony Gelish at Harmony Nail Salon, Dataran Mentari.
Paint your nails shiny pink or maybe it would look even better in traffic stopper colours! Don't sleep on it, grab this deal fast. Oh and did you know? It comes with massages as well. Nicee~~
Tell your friends about this and be rewarded with every purchase!

More info : Click Here

How to know your child's mood

0 comments

KNOW YOUR CHILD'S MOOD TODAY!




How’s your child feeling today? Did you know? Is he/she a Cutey Pie as always or a lil’ Grumpy?
Share his moods with your friends and have fun! Let your friends know how cute your child are! 

You can also tag your friends’ children and let them know how adorable they really are!
What’s even better, sign up to NestlĂ© Junior Club and get two (2) exclusive Nestle Junior Club E-Recipe Books for FREE! So hurry!



Click for more info and share this cute application today! 

Wednesday, April 13, 2011

Am i heartless?

0 comments

Hmmm..need someone..tp sekarang bukan masa yang sesuai nak selit..kene sabar lagi..tunggu api dah reda skit..kalaulah aku ada poket doremon kn best. Well, Bosan, rasa pelik, rasa macam nk gila pun ada. tak tahu lah. hhahaha. dah gila agaknya kot. weeee ! hmm..bile dgr lagu Love Like Woe, rase macam tu lah..kejap senyum, jap lagi kang tetibe ase sedih je...kerja bnyk sangat kot. im fucking tired!

Oh my god !

0 comments
G T 1

Wah ! Best gile haritu ternampak jam ni, meleleh terus air liur aku. Sumpah garang gile. Harga jangan tanya lah, memang belum capai tahap mampu pakai lagi kt tangan. hahahaha ! Tapi insyaalah dalam beberapa bulan ni kalau sale terbaik, memang jam ni layak aku sarung kt tangan aku. hahaha. Nama jam ni GT1 Lamborghini Watch. Japan machine dan label dari swiss watch. Sesiapa yang nak boleh PM aku. Kualiti sumpah terbaik. Cermin tak calar, tak kan karat, tak kan masuk air. 

p/s : Memang jam idaman........

Saturday, April 2, 2011

24/7 with sayang !

0 comments

Isnin, Selasa, Rabu, Khamis, Jumaat, Sabtu dan Ahad. Dalam setiap hari hari ni berapa kali kau orang ada jumpa and lepak dengan buah hati korang ? Agagaga, Seriously aku setiap hari jumpa buah hati aku kot :)
 every weekend naik genting lepak lepak sambil slowtalk and borak borak kosong. Ade la satu hari tu nak dijadikan cerita kereta aku kene langgar dengan bas ersiaran ipoh. Lucky gila Turtle aku tak calar langsung :P  LOL. Memang cool gila lah. Si Ekin ni mengamuk gila fight dengan pemandu bas tu yang kitorang tak salah ! Gila ke ape? die minta aku 2k untuk repair bas die yang kemek. LOL :D ok back to the story, Korang mesti tau kan Taman kt Genting tu ? aku lepak tgk sunset kat sana. Memang best gila. Beli KFC nugget, Hot milo and chocolate sambil layan view. Dengan sejuk bagai kt sana :) TY sayang.